Vores serviceeftersyn holder dine omkostninger nede

Mulighed for leje eller leasing af gaffeltruck

Mere end 30 års erfaring

​Ring på 5666 3300

ENOX Gaffeltruck ApS

Industrivej 13

4600 Køge​

CVR: 10690102

Fejemaskine til indendørs arealer

Har du brug for en fejemaskine? Hos ENOX Gaffeltruck ApS har vi specialiseret os i forskellige former for maskiner og industriredskaber. Vi kan blandt andet tilbyde en indendørs fejemaskine, som er velegnet til arealer i alle størrelser. Vi har kunder fra blandt andet Køge og Roskilde samt alle andre steder på Sjælland.


Få et bedre indeklima med en fejemaskine

​En fejemaskine er en uundværlig rengøringsmaskine, hvis I råder over større arealer såsom en hal, et lager eller et værksted. Udover det er tidskrævende at holde store arealer rene med en kost, så undgår I støv, hvis I benytter en fejemaskine i stedet for en kost. Samtidig får I et bedre indeklima.

Vi kan tilbyde en fejemaskine i mange størrelser, og de store fejemaskiner kan drives af enten elektricitet, diesel eller gas

De små leveres kun som eldrevne. En elektrisk gulvfejer er fordelagtig på det mindre lager eller værksted. 

Det er også muligt at vælge en brugt maskine, og vi kan naturligvis levere både service og reservedele til jeres maskiner. Desuden kan du leje en maskine.

Kontakt os for at få et tilbud på en gulvfejer​

​Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for rengøringsmaskiner såsom en stor fejemaskine eller en lille, elektrisk gulvfejer. Vi giver gerne råd og vejledning, og vi sender også gerne et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på telefon 5666 3300 for at høre nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail eb@enox-gaffeltruck.dk.

ENOX Gaffeltruck ApS - Industrivej 13 - 4600 Køge - Tlf.: 5666 3300 - E-mail: eb@enox-gaffeltruck.dk - CVR: 10690102