Reparation af gaffeltruck, gulvvaskemaskine eller fejemaskine

Har du brug for reparation af gaffeltruck, gulvvaskemaskine eller fejemaskine? Hos ENOX Gaffeltruck ApS tilbyder vi service og reparation gulvvaskemaskine, gaffeltruck eller fejemaskine samt af andre lagermaskiner og rengøringsmaskiner. Vi servicerer og vedligeholder maskiner for kunder i blandt andet Køge, Roskilde og det øvrige Sjælland.

​Reparation af fejemaskine, gulvvaskemaskine og andet tilbydes

​Professionel service og reparation fejemaskine, gaffeltruck og gulvvaskemaskine holder omkostningerne nede. Du kan med andre ord sikre en god driftsøkonomi ved at tegne en fast serviceaftale med os. Den beskytter mod driftsstop, ligesom regelmæssige check af fagfolk øger sikkerheden.

Vi kan tilbyde en fast serviceaftale eller blot en reparationsaftale. Vi udfører de lovpligtige sikkerhedseftersyn som en del af serviceaftalen. Vi kan også udføre reparationer og lovpligtige sikkerhedseftersyn fra gang til gang, ligesom vi kan komme akut.

Vi tilpasser naturligvis enhver aftale om service og reparation af gaffeltruck, gulvvaskemaskine eller fejemaskine efter dine ønsker og behov. Det er også muligt at købe reservedele hos os, ligesom vi lejer maskiner ud på både korte og lange aftaler.​

Kontakt os og hør mere om vores reparation af maskiner​

​Uanset om du ønsker en reparation af gulvvaskemaskine, fejemaskine eller gaffeltruck står vi klar til at servicere dig og din virksomhed.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på service og reparation fejemaskine, gulvvaskemaskine og gaffeltruck. Desuden tager vi gerne en snak om, hvad jeres behov er. Samtidig kan vi fortælle mere om, hvad vi kan tilbyde.

Du kan ringe på telefon 56 66 33 00 for at høre mere eller for at få en serviceaftale. Du kan også skrive til e-mail kd@enox.dk.

Kontakt os for priser og bestilling

Vil du høre mere om priser på en gaffeltruck der er til salg, eller vil du bestille, kan du ringe til os på telefon
56 66 33 00 eller skrive til os på kd@enox.dk.

Kontakt os 

​Hos Enox Gaffeltruck ApS har vi altid tid til at tale med dig. Ønsker du at høre mere om vores produkter, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os.


Du er velkommen til ringe til os på telefon 56 66 33 00. Du kan også sende os en e-mail til kd@enox.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvorfor skal du handle hos ENOX Gaffeltruck?

tick-mark-2​​   Vores serviceeftersyn holder dine omkostninger nede​

tick-mark-2   Mulighed for leje eller leasing af gaffeltruck

tick-mark-2​​ ​  Mere end 35 års erfaring

Har du spørgsmål til et eller flere produkter? 

Udfyld kontaktformularen med dine oplysninger og dit forespørgsel. Vi besvarer hendvendelser hurtigst muligt.
​Felter med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål
​til eller af flere af vores produkter?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Enox Gaffeltruck ApS

Industrivej 13

4600 Køge

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 56 66 33 00

E-mail: kd@enox.dk 

CVR: 10690102

Telefontider

Mandag -torsdag: 07.00 - 15.30

Fredag: 07.00 - 12.00

Lørdag og søndag: lukket