​Elektriske palletruck til salg

Designet til hårdt arbejde og intensiv brug

Skal du bruge en elektrisk palletruck? Hos ENOX Gaffeltruck ApS forhandler vi en bred vifte af gaffeltrucks, herunder brugte elektriske palletrucks. Du kan vælge imellem køb og leje.

Vi leverer til erhvervskunder i blandt andet Køge, Roskilde og Ishøj samt andre steder på Vestegnen og resten af Sjælland. Alle vores arbejdsmaskiner er designet til hårdt arbejde og intensiv brug.

Brugte trucks har været til service og eftersyn

Vi forhandler nye Clark-palletrucks, men vi har også andre mærker, hvis du ønsker en brugt el-palleløfter. Dem kan du se her på siden. En brugt elektrisk palletruck er stort set ligesom en ny, og den har været til både service og lovpligtigt hovedeftersyn, når du modtager den.

​Elektriske palletrucks er uundværlige arbejdsmaskiner på et lager eller i en produktionsvirksomhed. Nogle trucks har en ståplade, som er praktisk, hvis der er tale om større arealer. Dermed kan både varer og medarbejdere komme hurtigt rundt.

Vi udfører endvidere truckservice, eftersyn og reparation, når behovet opstår. Vi er medlem af Importører & Fabrikanter af Gaffeltrucks i Danmark (IFAG), og derfor kan vi også tilbyde lovpligtige eftersyn. De fleste arbejdsmaskiner har som udgangspunkt ergonomiske håndtag.

Hør mere om muligheden for en elektrisk palletruck

Kontakt os gerne for at høre mere om vores udvalg af nye og brugte palleløftere. Du kan også henvende dig, hvis du har særlige ønsker, men ikke kan finde noget relevant på hjemmesiden. Vi råder og vejleder gerne, ligesom vi gerne hjælper med at finde frem til en billig løsning. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på en elektrisk palletruck.

Kontakt os for priser og bestilling

Vil du høre mere om priser på en gaffeltruck der er til salg, eller vil du bestille, kan du ringe til os på telefon
56 66 33 00 eller skrive til os på kd@enox.dk.

Kontakt os 

​Hos Enox Gaffeltruck ApS har vi altid tid til at tale med dig. Ønsker du at høre mere om vores produkter, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os.


Du er velkommen til ringe til os på telefon 56 66 33 00. Du kan også sende os en e-mail til kd@enox.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvorfor skal du handle hos ENOX Gaffeltruck?

tick-mark-2​​   Vores serviceeftersyn holder dine omkostninger nede​

tick-mark-2   Mulighed for leje eller leasing af gaffeltruck

tick-mark-2​​ ​  Mere end 35 års erfaring

Har du spørgsmål til et eller flere produkter? 

Udfyld kontaktformularen med dine oplysninger og dit forespørgsel. Vi besvarer hendvendelser hurtigst muligt.
​Felter med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål
​til eller af flere af vores produkter?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Enox Gaffeltruck ApS

Industrivej 13

4600 Køge

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 56 66 33 00

E-mail: kd@enox.dk 

CVR: 10690102

Telefontider

Mandag -torsdag: 07.00 - 15.30

Fredag: 07.00 - 12.00

Lørdag og søndag: lukket