Leje af gaffeltruck på ubestemt tid

Overvejer du leje af gaffeltruck eller palleløfter? Hos ENOX Gaffeltruck ApS tilbyder vi leje af gaffeltruck på ubestemt tid. Gaffeltruckleje er et fleksibelt alternativ til køb. Vores kunder er transport-, lager- og logistikvirksomheder i blandt andet Køge og Roskilde samt andre steder på Sjælland.

​​

Undgå uforudsete omkostninger ved gaffeltruck leje

Lej en gaffeltruck, som passer til dine behov, og som hjælper jer med at løfte arbejdsbyrden betragteligt. En el-truck kan gøre en stor forskel på en arbejdsplads. En konventionel palleløfter kan derimod ikke løfte paller højt op og udnytte høje pallereoler.

Leje af gaffeltruck er en alternativ løsning, hvis du ikke ønsker at købe. Vi tilbyder også udlejning af palleløfter med videre. 

Vi tilbyder leje af gaffeltruck på ubestemt tid og ligeså lang tid, som du ønsker. Samtidig kan du vælge imellem flere forskellige typer trucks.

Ved gaffeltruck leje samt palleløfter tager vi ikke noget depositum. Ring og hør, hvad vi kan tilbyde til dit behov. Du kan altid skifte maskine, hvis dine behov ændrer sig. Der er med andre ord tale om en fleksibel og billig leje af gaffeltruck.

Vi kender alle vores trucks, og vi har mange års erfaring med salg og service af blandt andet Clark-gaffeltrucks, som er blandt de bedste mærker på markedet. Du får en masse fordele ved gaffeltruck leje.

​Få et tilbud på leje af gaffeltruck​

Du kan kontakte os på telefon 56 66 33 00 eller skrive til os på kd@enox.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på for eksempel gaffeltruck udlejninger.

Kontakt os for priser og bestilling

Vil du høre mere om priser på en gaffeltruck der er til salg, eller vil du bestille, kan du ringe til os på telefon
56 66 33 00 eller skrive til os på kd@enox.dk.

Kontakt os 

​Hos Enox Gaffeltruck ApS har vi altid tid til at tale med dig. Ønsker du at høre mere om vores produkter, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os.


Du er velkommen til ringe til os på telefon 56 66 33 00. Du kan også sende os en e-mail til kd@enox.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvorfor skal du handle hos ENOX Gaffeltruck?

tick-mark-2​​   Vores serviceeftersyn holder dine omkostninger nede​

tick-mark-2   Mulighed for leje eller leasing af gaffeltruck

tick-mark-2​​ ​  Mere end 35 års erfaring

Har du spørgsmål til et eller flere produkter? 

Udfyld kontaktformularen med dine oplysninger og dit forespørgsel. Vi besvarer hendvendelser hurtigst muligt.
​Felter med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål
​til eller af flere af vores produkter?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Enox Gaffeltruck ApS

Industrivej 13

4600 Køge

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 56 66 33 00

E-mail: kd@enox.dk 

CVR: 10690102

Telefontider

Mandag -torsdag: 07.00 - 15.30

Fredag: 07.00 - 12.00

Lørdag og søndag: lukket