Vores serviceeftersyn holder dine omkostninger nede

Mulighed for leje eller leasing af gaffeltruck

Mere end 30 års erfaring

​Ring på 5666 3300

ENOX Gaffeltruck ApS

Industrivej 13

4600 Køge​

CVR: 10690102

Reparation af gaffeltruck, gulvvaskemaskine eller fejemaskine

Har du brug for reparation af gaffeltruck, gulvvaskemaskine eller fejemaskine? Hos ENOX Gaffeltruck ApS tilbyder vi service og reparation gulvvaskemaskine, gaffeltruck eller fejemaskine samt af andre lagermaskiner og rengøringsmaskiner. Vi servicerer og vedligeholder maskiner for kunder i blandt andet Køge, Roskilde og det øvrige Sjælland.

​Reparation af fejemaskine, gulvvaskemaskine og andet tilbydes

​Professionel service og reparation fejemaskine, gaffeltruck og gulvvaskemaskine holder omkostningerne nede. Du kan med andre ord sikre en god driftsøkonomi ved at tegne en fast serviceaftale med os. Den beskytter mod driftsstop, ligesom regelmæssige check af fagfolk øger sikkerheden.

Vi kan tilbyde en fast serviceaftale eller blot en reparationsaftale. Vi udfører de lovpligtige sikkerhedseftersyn som en del af serviceaftalen. Vi kan også udføre reparationer og lovpligtige sikkerhedseftersyn fra gang til gang, ligesom vi kan komme akut.

Vi tilpasser naturligvis enhver aftale om service og reparation af gaffeltruck, gulvvaskemaskine eller fejemaskine efter dine ønsker og behov. Det er også muligt at købe reservedele hos os, ligesom vi lejer maskiner ud på både korte og lange aftaler.

Kontakt os og hør mere om vores reparation af maskiner​

​Uanset om du ønsker en reparation af gulvvaskemaskine, fejemaskine eller gaffeltruck står vi klar til at servicere dig og din virksomhed. 

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på service og reparation fejemaskine, gulvvaskemaskine og gaffeltruck. Desuden tager vi gerne en snak om, hvad jeres behov er. Samtidig kan vi fortælle mere om, hvad vi kan tilbyde.

Du kan ringe på telefon 5666 3300 for at høre mere eller for at få en serviceaftale. Du kan også skrive til e-mail eb@enox-gaffeltruck.dk.

ENOX Gaffeltruck ApS - Industrivej 13 - 4600 Køge - Tlf.: 5666 3300 - E-mail: eb@enox-gaffeltruck.dk - CVR: 10690102