​Ring på 5666 3300

ENOX Gaffeltruck ApS

Industrivej 13

4600 Køge​

CVR: 10690102

​Leje af gaffeltruck på ubestemt tid

Hos ENOX Gaffeltruck tilbyder vi leje af gaffeltruck på ubestemt tid til transport-, lager- og logistikvirksomheder i Køge, Roskilde og på resten af Sjælland, hvor man ikke ønsker at købe, men hellere vil leje. Hos os kan du få gaffeltruckleje så længe, du ønsker det og kan vælge mellem flere forskellige typer trucks.

Lej en gaffeltruck, som passer til dine behov, og som hjælper dig med at løfte arbejdsbyrden betragteligt. En el-truck kan virkelig gøre en stor forskel på en arbejdsplads. Anvender du blot konventionelle palleløftere, har du ikke på samme måde mulighed for at løfte paller højt op og udnytte højtragende pallereoler. Det kan du med en gaffeltruck.

Billig leje af gaffeltruck

Vi tilbyder billig leje af gaffeltruck og kan altid udføre service på dem, hvis dette behov opstår på sigt. 

Vi kender selv alle vores trucks, da vi har mange års erfaring med salg og service af blandt andet Clark gaffeltrucks, som i vores optik er et af de bedste mærker overhovedet på markedet.​

Ved udlejning af palleløfter eller truck tager vi ikke noget depositum. Du kender din månedlige omkostning til leje, hvilket indebærer både service, tilkald og reparationer. Og så kan du skifte maskine efter behov, hvis du får andre behov på kort eller lang sigt.

Kontakt os for et tilbud på leje af din truck

Ønsker du leje af gaffeltruck til din virksomhed, kan du kontakte os på telefon 56 66 33 00 eller skrive til os på eb@enox-gaffeltruck.dk for at høre mere samt bestille.​

ENOX Gaffeltruck ApS - Industrivej 13 - 4600 Køge - Tlf.: 5666 3300 - E-mail: eb@enox-gaffeltruck.dk - CVR: 10690102