Vores serviceeftersyn holder dine omkostninger nede

Mulighed for leje eller leasing af gaffeltruck

Mere end 30 års erfaring

​Ring på 5666 3300

ENOX Gaffeltruck ApS

Industrivej 13

4600 Køge​

CVR: 10690102

Leje af gaffeltruck på ubestemt tid

Overvejer du leje af gaffeltruck eller palleløfter? Hos ENOX Gaffeltruck ApS tilbyder vi leje af gaffeltruck på ubestemt tid. Gaffeltruckleje er et fleksibelt alternativ til køb. Vores kunder er transport-, lager- og logistikvirksomheder i blandt andet Køge og Roskilde samt andre steder på Sjælland.

​​

Undgå uforudsete omkostninger ved gaffeltruck leje

Lej en gaffeltruck, som passer til dine behov, og som hjælper jer med at løfte arbejdsbyrden betragteligt. En el-truck kan gøre en stor forskel på en arbejdsplads. En konventionel palleløfter kan derimod ikke løfte paller højt op og udnytte høje pallereoler.

Leje af gaffeltruck er en alternativ løsning, hvis du ikke ønsker at købe. Vi tilbyder også udlejning af palleløfter med videre. 

Vi tilbyder leje af gaffeltruck på ubestemt tid og ligeså lang tid, som du ønsker. Samtidig kan du vælge imellem flere forskellige typer trucks.

Ved gaffeltruck leje samt palleløfter tager vi ikke noget depositum. Ring og hør, hvad vi kan tilbyde til dit behov. Du kan altid skifte maskine, hvis dine behov ændrer sig. Der er med andre ord tale om en fleksibel og billig leje af gaffeltruck.

Vi kender alle vores trucks, og vi har mange års erfaring med salg og service af blandt andet Clark-gaffeltrucks, som er blandt de bedste mærker på markedet. Du får en masse fordele ved gaffeltruck leje.

​Få et tilbud på leje af gaffeltruck

​Du kan kontakte os på telefon 56 66 33 00 eller på e-mail eb@enox-gaffeltruck.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på for eksempel gaffeltruck udlejninger.

ENOX Gaffeltruck ApS - Industrivej 13 - 4600 Køge - Tlf.: 5666 3300 - E-mail: eb@enox-gaffeltruck.dk - CVR: 10690102