Vores serviceeftersyn holder dine omkostninger nede

Mulighed for leje eller leasing af gaffeltruck

Mere end 30 års erfaring

​Ring på 5666 3300

ENOX Gaffeltruck ApS

Industrivej 13

4600 Køge​

CVR: 10690102

Gulvvasker til lager, industri og detailhandel

Skal du bruge en gulvvasker? Hos ENOX Gaffeltruck ApS forhandler vi rengøringsmaskiner såsom en skuremaskine eller en gulvvasker.

Vi tilbyder salg og service, men det er også muligt at leje. Vores kunder er inden for brancher såsom lager, industri og detailhandel samt rengøring, og de holder til i blandt andet Køge, Roskilde og mange andre steder på Sjælland.

​Bedre indeklima med hurtig og effektiv gulvvasker

​En gulvvasker er uundværlig, hvis I har større gulvarealer, som skal fejes og vaskes. Det kan være alt fra et mindre supermarked til en stor lager- eller produktionshal, hvor manuel gulvvask vil være en tidskrævende opgave.

Der er også andre fordele ved at benytte en professionel gulvvaskemaskine til gulvvask. 

Først og fremmest undgår I, at snavs og støv hvirvles rundt. Dermed får I et bedre indeklima. Samtidig har nogle af vaskemaskinerne et økosystem, som bruger vandet op til tre gange. Dermed sparer I både vand og sæbe.

Vi kan tilbyde en elektrisk gulvvasker i forskellige størrelser, og det kan være med batteri eller ledning. Vi tilbyder også service og reservedele. Det er endvidere muligt at vælge en brugt maskine, og det er også muligt at leje en maskine.

Kontakt os for at få et tilbud på rengøringsmaskine​

Vi sender gerne et uforpligtende tilbud på en gulvvasker eller en anden rengøringsmaskine. Vi tager også gerne en snak om jeres ønsker, behov og budget. Du kan ringe på telefon 5666 3300 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til e-mail eb@enox-gaffeltruck.dk.​

ENOX Gaffeltruck ApS - Industrivej 13 - 4600 Køge - Tlf.: 5666 3300 - E-mail: eb@enox-gaffeltruck.dk - CVR: 10690102